Miss Etam overgenomen door Roman & Stern Holding

De winkels van Miss Etam en Promiss worden overgenomen door Roman & Stern Holding, dat schrijft het Financieele Dagblad. De voorgenomen concentratie zou zijn aangekondigd in een melding van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De curatoren van de gefailleerde Miss Etam Groep meldden eerder al dat er vergevorderde onderhandelingen waren met een retailbedrijf over de overname van Miss Etam en Promiss. Wie die partij was, wilden zij toen nog niet bekendmaken.

Roman & Stern is een bv die wordt bestuurd door Rens van der Schoor. Hij zou Miss Etam en Promiss nu samen met een aantal investeerders voor zijn rekening nemen. Van der Schoor, die financieel directeur was bij het voormalige moederbedrijf van Superstar en Steps, werd betrokken bij de herstructurering van die twee modeketens, nadat ze vorig jaar beiden waren overgenomen door de Belgische FNG Retailgroep. Volgens de Kamer van Koophandel hangen Steps en Superstar momenteel ook nog onder Roman & Stern, het bedrijf van Van der Schoor. Daardoor werd donderdag lange tijd gedacht dat Miss Etam en Promiss onderdeel gaan uitmaken van hetzelfde concern als Superstar en Steps.

Overname
Dieter Pennickx, bestuursvoorzitter van FNG, liet donderdagavond echter weten dat daarvan geen sprake is. ‘Als de herstructurering van Steps en Superstar helemaal is afgerond, komen die bv’s uiteindelijk gewoon onder FNG te hangen. Wij hebben met de overname van Miss Etam en Promiss niets te maken. Blijkbaar gaat de heer Van der Schoor, wanneer de herstructurering van Superstar en Steps is afgerond, eenzelfde soort klus doen met Miss Etam en Promiss.’

miss-etam-hh

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0