Modefabriek geannuleerd

De Modefabriek, die gepland stond op 23 en 24 januari 2022 gaat niet door. Door de plotselinge harde lockdown die de overheid heeft ingesteld tot in ieder geval 14 januari 2022, heeft de organisatie van de Modefabriek doen besluiten om de beurs niet te laten plaatsvinden.

Er is te veel onzekerheid over een eventuele verlenging van de lockdown, laat de organisatie weten. “Ook kunnen wij niet garanderen dat we in deze onvoorspelbare situatie – met de zich snel verspreidende nieuwe virusvariant omikron, de reisbeperkingen, quarantaine- en afstandsregels – de beurs op een veilige manier kunnen houden. Nadat het kabinet op zaterdag 18 december een nieuwe lockdown afkondigde, realiseerden we ons direct dat alles weer op losse schroeven was komen te staan. Met de eerdere edities die we moesten verplaatsen, zagen we het van tevoren aankomen. Dit keer totaal niet. We zaten in een fantastisch rijdende trein en dan ineens klap je tegen een stalen deur aan. We hadden absoluut de behoefte om door te gaan, de branche ook, maar we voelen ook dat we geen ijzer met handen kunnen breken”

De juli-editie van de Modefabriek staat gepland voor 10 en 11 juli 2022, waar de organisatie in januari weer met frisse moed aan de voorbereidingen begint.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0