Modefabriek komt met nieuw event: ‘OFF_SOUTH’

De organisatie van Modefabriek meldt aan de redactie van Vakblad VrouwenMode dat zij deze zomer een nieuw new generation-stijl mode event host: OFF_SOUTH BY MODEFABRIEK. Bij Modefabriek staan vernieuwing, proactiviteit en creatief inspelen op nieuwe tendensen centraal. Naast Modefabriek en Denim Days komt er daarom nu ook een aparte ontmoetingsplek voor front running stores en brands. “Op OFF_SOUTH staat een breakout selectie streetwear, sportswear, denim en new classics. Bij OFF_SOUTH draait alles om ‘meeting, sharing & storytelling’ in een rauwe, informele en creatieve setting met muziek, eten, drinken en overal waar je kijkt opvallende key pieces en collectie highlights,” aldus het persbericht.

OFF_SOUTH vindt plaats op maandag 8 juli, de eerste dag van Modefabriek, in Temp., een tijdelijke locatie in Amsterdam. “Een ontspannen B2B hangout met een hoge People2People-factor, speciaal voor dit ‘new generation’ segment.” Het event is open van 11:30- tot 21:30 en is vrij toegankelijk voor professionals. Tevens rijdt er een shuttle service tussen OFF_SOUTH en Modefabriek voor bezoekers.

In totaal verwacht OFF_SOUTH zo’n 50 nationale en internationale merken die hun collecties presenteren. Binnenkort zullen deze namen bekend worden gemaakt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0