Modefabriek terug naar zondag en maandag

De wintereditie van modebeurs Modefabriek vindt komende editie weer op zondag en maandag plaats, meldt de organisatie van Modefabriek in een persbericht. Afgelopen zomer vond Modefabriek voor het eerst plaats op maandag en dinsdag. De reden hiervoor was dat veel grote warenhuizen en merken zaken komen doen op maandag, aldus CEO van Modefabriek Lucel van den Hoeven. Modefabriek komt nu echter terug op de beslissing om de modebeurs op maandag en dinsdag te laten plaatsvinden. Met name de kleinere retailer zonder personeel zag, doordat het event op maandag en dinsdag plaats vond, geen kans het event te bezoeken. “De beslissing om de eventdagen te veranderen, zagen we als een geschikte aanpassing met het oog op de toekomst. Maar we zien in dat de tijd er nog niet rijp voor is”, aldus Van den Hoeven.

Na zorgvuldig wikken en wegen tussen de pro’s en con’s om de dagen waarop het event plaatsvindt te veranderen, heeft Modefabriek BV besloten voor aanstaande wintereditie het event weer op zondag en maandag te organiseren. Off_South by Modefabriek keert deze winter niet terug. Na evaluatie met de exposanten zal het denim-, sport-, en young fashionevent van de zomer wellicht wel weer plaatsvinden.

In januari 2020 vindt Modefabriek plaats op zondag 26 en maandag 27 januari. Meer informatie leest u op www.modefabriek.nl.

(Beeld: Modefabriek Instagram)

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0