Op 22 & 23 januari 2023 is het weer zover, het grootste fashion trade event van de Benelux is te bezoeken. Modefabriek in RAI Amsterdam. “Modefabriek is al 26 jaar lang de plek waar de fashion community samenkomt om zaken te doen en geïnspireerd te worden. Merken verstevigen hierdoor niet alleen de relatie met bestaande klanten, maar vinden ook nieuwe klanten. Een inspirerende omgeving waarin de hele community onder de meest optimale omstandigheden zaken kan doen.”

EU Fashion Match 12.0 @ Modefabriek 2023

Modefabriek stimuleert samenwerkingen door het aanbieden van het gratis EU Fashionmatch programma op haar beursdagen. Het programma bestaat uit het zakelijk speeddaten met kopers, agenten, merken/ ontwerpers, leveranciers, fabrikanten, experts, investeerders en recycling dienstverleners opgenomen. Een speeddate duurt ongeveer 30 minuten en is gratis en vrijblijvend. Kijk voor meer informatie op www.modefabriek.nl/nl/event.

EU FashionMatch is een internationaal business matchmaking initiatief van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) als lid van Enterprise Europe Network (EEN) en lid van de Sector Group Textile, en Modefabriek. Meer informatie via deze link.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0