Modewinkel Awards: meld je aan voor de (maatschappelijke) Impact Award

Modewinkel Awards: meld je aan voor de (maatschappelijke) Impact Award

Vervult jullie modewinkel een maatschappelijke rol, bijvoorbeeld op het gebied van mensen en/of duurzaamheid? Meld je dan (gratis) aan voor de Impact Award, georganiseerd door de Modewinkel Awards.

Hoewel de stemfase voor de reguliere Modewinkel Awards inmiddels is gesloten, kun je je nog steeds aanmelden voor de Impact Award. En let op: dat kan alleen nog maar deze week. Dus wees er snel bij. Klik hier.

Vakjury
De vakjury van de Awards is inmiddels ook bekend. Dit zijn Rigo Stegeman, die zich dagelijks bezighoudt met duurzame ontwikkeling, Nanette Hogervorst, oprichter van SF/Collective, een Sustainable Fashion Collectief, en Roosmarie Ruigrok van ‘Simplifying Sustainability’.

Feestelijke Award Uitreiking
De Modewinkel Impact Award, net als de publieksprijzen, wordt uitgereikt in Theater FIGI in Zeist. Dit zal plaatsvinden op zaterdagavond 15 juni aanstaande.

Partners
De Modewinkel Awards worden georganiseerd door partners VrouwenMode, KinderMode, MannenMode, Trend Boutique, TRED, De Zaak, UnitedConsumers en de DJ’s van Radio 538. De realisatie van de verkiezing is grotendeels in handen van Vote Company, die onder meer de stemtools levert en eerlijkheidscontroles uitvoert, bijvoorbeeld bij de Scheidsrechter van het Jaar Verkiezing en de Shopping Awards.

Bron: De Modewinkel Awards

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0