Modint en INretail in hetzelfde pand

Modint is vanaf juli 2017 gevestigd in het pand van INretail in Zeist. Hiermee willen de organisaties zorgen voor slimmere samenwerkingen en een sterkere, duurzamere sector. De verhuizing levert kostenvoordeel op, met behoud van aparte verenigingen.

Het businessnetwerk van Modint – bestaande uit fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren in mode, interieur, tapijt en textiel – opereert deels in dezelfde branches als INretail, met ondernemers in onder andere wonen en mode. Daarnaast is INretail er voor schoenen- en sportondernemers. Eerder trok Tuinbranche Nederland in het pand. Met de komst van Modint verhuist ook de International Apparel Federation (IAF) mee. De IAF is de enige internationale federatie voor de kledingindustrie en brengt een groot netwerk van internationale kledingbrancheorganisaties en fabrikanten met zich mee.

Brede expertise

INretail en MODINT versterken elkaars kennis op het gebied van innovatie, nieuwe businessmodellen, opleiding, personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en internationalisering. Het pand van INretail is bovendien een uitstekende locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops en productpresentaties.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0