MOMAD bevestigt de volgende editie in februari 2022

Van 2 tot 6 februari organiseert IFEMA MADRID haar eerste grote evenement in Europa voor de sectoren decoratie, geschenken, sieraden en accessoires, sieraden en horloges, mode en schoeisel door middel van de beurzen Intergift, Bisutex, Madridjoya en MOMAD. De beurzen voor consumptiegoederen in Spanje en Portugal georganiseerd door IFEMA MADRID in de eerste week van februari, handhaven hun data en bereiden zich voor om het grote ontmoetingspunt te zijn voor alle professionals die verbonden zijn met de sectoren geschenken en decoratie, sieraden en accessoires, sieraden, horlogemakerij en goudsmeden, evenals de mode, schoenen- en accessoiresindustrieën.

Intergift, Bisutex, Madridjoya en MOMAD versterken de positieve lijn die deze beurzen al begonnen waren met de terugkeer naar face-to-face aanwezigheid tijdens de laatste editie in september, wat in cijfers van exposanten, merken en oppervlakte naar de vorige editie heeft overtroffen.
De  week van de Lifestyle-sector begint met de Intergift, van woensdag 2 tot en met zondag 6 februari (Hal 1 – Textiel sector eindigt op zaterdag 5 februari), gevolgd door Bisutex en Madridjoya van donderdag 3 tot zondag 6 en MOMAD, die plaatsvindt van vrijdag 4 tot en met zondag 6 februari. .

Protocollen en maatregelen voor gezondheidsbeveiliging
Om de veiligheid te vergroten bij alle deelnemers die tijdens deze feestdagen naar het beursterrein komen, lanceert IFEMA MADRID een gezondheidsprotocol om de gezondheidscontroles te versterken en alle veiligheidsmaatregelen te nemen. Alle deelnemers uit landen die zijn aangesloten bij het Europese digitale COVID-certificaat moeten deze indienen. En voor deelnemers uit anderee landen, dezelfde vereiste gevraagd aan de grens om de QR Spain Health te verkrijgen die toegang tot Spanje mogelijk maakt. Bij gebreke hiervan zal een negatieve test worden gevraagd die in de 24 uur voor aankomst op de beurs wordt uitgevoerd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0