Naturana en Eva vernieuwen

naturana2“De Naturana collectie heeft een metamorfose ondergaan”, zegt het badmodemerk. “Onze items zijn kleurrijker dan anders. Bovendien hebben we naar behoefte van onze klanten nieuwe items aan de collectie toegevoegd.” Naturana werkt dit seizoen onder meer met de thema’s ‘Painters Delight’ en ‘Colour Temptation’. “De kleuren zijn vrolijk en de prints schilderachtig”, aldus het merk.

Naturana produceert dit seizoen veel modellen in grotere cup- en omvangmaten. Het merk hoopt zo een nog breder publiek te bereiken. Dit seizoen introduceert Naturana nieuwe items als een corsagebadpak met rokgedeelte, een serie tankini’s en een bijzonder prothesebadpak. “Ons nieuwe N.O.S. programma bestaat uit een bandeau- en beugelbikini, een tankini en een badpak in een vlotte print. Het prothesebadpak is ook in deze print verkrijgbaar”,  aldus Naturana.

EVA

EVaBadmodelijn EVA wordt geproduceerd onder de vlag van Naturana, die met bijna 100 jaar ervaring in de badmodebranche voor een goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt. Dit jaar besteedde het merk nog meer aandacht aan de EVA badmodelijn. “Dit heeft zeker haar vruchten afgeworpen”, aldus het merk. “De nieuwe collectie is fantastisch.” EVA werkt dit seizoen met acht verschillende thema’s. De thema’s, met namen als ‘Blossom’, ‘Sahara’ en ‘Dressy Lace’, schetsen een duidelijk beeld van waar de lijn voor staat: zelfvertrouwen, vrouwelijkheid, sensualiteit en verleiding. “In elk thema is in ieder geval een badpak, bikini of tankini verkrijgbaar”, zegt het merk. “Met onze bijpassende jurkjes en pareo’s maakt de klant haar strandoutfit compleet”. In de EVA collectie zijn dit seizoen veel decoraties te vinden. “We werken dit seizoen met veel leuke details in de vorm van steentjes, koordjes en houten kralen. Dit geeft onze badmode een exclusieve uitstraling”, aldus het merk.

De EVA badmodecollectie is dit seizoen verkrijgbaar in omvangmaten 36 tot en met 48 en cupmaten A tot en met E. “De collectie heeft een goede pasvorm en kwaliteit, zoals de klant van ons gewend is”, zegt het merk. “De prijs-kwaliteitverhouding, in combinatie met de modische kenmerken van de collectie, maken EVA tot een zeer aantrekkelijk merk in het assortiment van iedere retailer.”

De nieuwe collecties van Naturana en EVA zijn op 26 en 27 juli te zien op de LengeriePro beurs op stands D203 en E203. Op de Bodyfashion beurs, welke op 9, 10 en 11 augustus plaatsvindt, is Naturana te zien in showroom C2.24.

naturana1                                                  Eva2

Naturana                                                                                                                           Eva

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0