Nieuw bij Esther de Haas: Louise Kragh

Esther de Haas heeft het Deense label Louise Kragh Jewelry aan haar portfolio toegevoegd. “De perfecte match tussen Louise Kragh en mijn merken Gustav, Soulmate en Alix The Label is voor ons beiden de basis voor een succesvolle samenwerking”, zegt de agent. “Al haar sieraden zijn handgemaakt in Denemarken, waar de materialen met grote zorg geselecteerd worden. Louise Kragh werkt met Sterling Zilver 925 en ook alle goldplatings zijn van hoge kwaliteit. De sieraden worden in het atelier in Denemarken ontworpen en geproduceerd. De vier jaarlijkse collecties zijn elegant en kleurrijk.”

Groeit snel
Louise Kragh verkoopt in zowel Deense als internationale mode – sieraden- en interieur winkels. Momenteel is het één van de snelstgroeiende juwelenmerken in het midden-hoge segment, waar het Deense label voor ‘betaalbare luxe’ staat. De sieraden worden inmiddels in vijftig landen verkocht. “Voor retailers verzorgt Louise Kragh een luxe POS-pakket, waarmee voor een prachtige winkelpresentatie gezorgd kan worden. In houten stellages, bekleed met leer, komen de ontwerpen fantastisch tot hun recht.”

Geen nee-verkoop
De retailprijzen van de sieraden liggen tussen de dertig en honderd euro. “De levertijd is circa twee weken. En omdat Louise Kragh zelf produceert hoeft u als winkelier nooit ‘nee’ te verkopen. Ook kunt u gemakkelijk zelf een bestelling op de B2B-site van het merk plaatsen”, aldus Esther de Haas.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van Louise Kragh? U kunt de sieraden in showroom 1.09 te Nieuwkuijk bekijken. Neem voor vragen contact op met Esther de Haas.

 

Meer informatie:
Showroom +31 (0)73-511 60 35
Mobiel Heleen +31 (0)6-14 57 50 59
Mail info@estherdehaas.nl

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0