Nieuw directielid Beach House en Cyell

Het Nederlandse moederbedrijf Zulk BV, waaronder de merken  Beachlife en Cyell vallen, heeft Marloes Heijmans tot Commercieel Directeur benoemd. Zij treedt per direct toe tot de directie en zal samen met huidig directielid/CEO Ella Wiersma de directie vormen.

Directie

Sinds april 2013 werken de modemerken Beachlife en Cyell gaan samen. De bedrijven hebben elkaars krachten gebundeld en synergie gevonden om de merken naar een hoger plan te brengen. Dit is de afgelopen jaren onder leiding van voormalig eigenaren van Cyell, Ella Wiersma en Cynthia Kooi, succesvol verlopen.

Cynthia Kooi, Creatief Directeur, treedt uit de directie en Marloes Heijmans, ooit gestart bij Beachlife, treedt in de directie als Commercieel Directeur. Dit betekent dat Ella Wiersma samen met Marloes Heijmans de nieuwe directie vormt, waarbij met betrekking tot algemeen management Ella Wiersma zich focust op Cyell en Marloes Heijmans op Beachlife. De rol van Sales & Export Manager voor Beachlife en Cyell blijft Marloes Heijmans behouden.

Marketing

In de organisatie is in 2013 gekozen om ook synergie te vinden op de marketingafdeling voor beide merken. Werkend vanuit één team voor twee merkidentiteiten. Gezien de groeiambitie werken de marketingteams sinds maart als twee aparte teams, waardoor de marketingmedewerkers en brand managers zich kunnen focussen op één merk.

Aandacht voor een goede pasvorm hebben beide merken gemeen. Toch hebben de merken afzonderlijk van elkaar een heel andere uitstraling en design. Beachlife richt zich met een eigen gezicht op het midden prijssegment en Cyell richt zich met haar eigen stijl en haar verschillende productgroepen op een prijsklasse daarboven. Dit heeft onder andere tot gevolg dat beide merken vanaf de start verkoopperiode van de SS17 collecties gepresenteerd worden in een eigen showroom. Beachlife heeft haar deuren van de nieuwe showroom geopend in de Fashion Dome, showroomnummer 1.16. Cyell blijft zich presenteren in haar huidige showroom, showroomnummer 1.18.

beachlife cyel

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0