Nieuw label voor Fashion House Donna Maria

Fashion House Donna Maria heeft voor de zomer van 2016 de collectie van Donne da Sogno toegevoegd aan haar merkenpakket. Zij zijn blij met het merk. “Het Italiaanse label bestaat al sinds 1994 en is nieuw op de Nederlandse markt. Donne da Sogno is succesvol door haar professionele aanpak en uitstekende productietechnieken. Veel stukken zijn handgemaakt. Donne da Sogno staat hiermee garant voor een unieke collectie.” De maatvoering van de Donne da Sogno-lijn loopt van 34 tot en met 52. “Dit grote pasbereik is voor Italiaanse merken vrij ongebruikelijk”, zegt agent Karina van Engelen. “Bovendien is de kleding geschikt voor jongere én oudere dames. Dit is met het oog op de toenemende vergrijzing een groot pluspunt.”

Terug bij Fashion House Donna Maria is de collectie van Eve in Paradise. Het merk maakt gebruik van natuurlijk materialen zoals zijde, katoen, bamboe, viscose, linnen en combinaties van deze materialen. “Nieuw is het gebruik van hennep in combinatie met zijde”, zegt Van Engelen. “Deze mix zorgt voor een fijne glans en meer exclusiviteit in de collectie.” De Eve in Paradise collectie is veelzijdig en de items zijn onderling goed combineerbaar. Het merk biedt zowel praktische en casual items als feestelijke outfits. “Centraal in onze collectie staan de mooie gebreide vesten van een zijde/katoen mix en de zomers losse, luchtige jurkjes. De linnen broek met wijdere pijp mag zeker niet ontbreken deze zomer”, aldus Van Engelen.

Van Engelen verkoopt naast de merken Donne da Sogno en Eve in Paradise ook de Italiaanse breicollectie van Lorena Benatti, de sjaalcollectie van Senas en de collectie van Beate Heymann. Andere merken die het agentschap vertegenwoordigt zijn: Interteam, Sylvia Heise, Mania en Bibi Fiori. Al deze merken zijn te zien in het Modrôme te Amsterdam op 12 en 13 juli.
Donnedasogno1 Donnedasogno2Eveinparadise2 EveinParadise1

Donne da Sogno                                                                            Eve in Paradise

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0