Nieuw lingeriemerk: chptr-S

Nieuw op de markt is het lingeriemerk chptr-S, een idee van Valery en Daniek Vermeulen. De zussen groeiden op in een ondernemersfamilie en werden zo van jongs af aan geïnspireerd om iets voor zichzelf op te zetten. “Onze band als zussen, passie voor lingerie en zakelijke achtergrond in mode (Valery) en communicatie (Daniek) maakt ons een sterk duo. We zijn blij dat we samen onze droom kunnen verwezenlijken”, aldus de ondernemers.

De zussen willen chptr-S zowel online als offline – bij exclusieve fashion boutiques – verkopen. “We werken toe naar vijftig Nederlandse verkooppunten tegen het eind van 2018. We werken samen met concept stores en high end boutiques die we zorgvuldig selecteren op basis van locatie, merkaanbod en identiteit. Partners krijgen een chptr-S display om onze zichtbaarheid te vergroten.”

Met de visie ‘be sexy, but subtle’ lanceert chptr-S haar eerste lingeriecollectie ‘Sister from another mister’, met veel sexy bralettes en bottoms, afgewerkt met kant, velvet en satijn. De items dragen elk een naam van een ‘mister’. Het merk introduceert de bralettes John, Scott and William, die met de bottoms Lucas, Benjamin of Sebastian gecombineerd kunnen worden. De bralettes hebben een winkelverkoopprijs tussen de 59,95 en 89,95 euro. Bottoms zijn er vanaf 29,95 euro. chptr-S werkt met een marge van 2.6.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0