Nieuwe Event Director en Event Manager Pure London

Pure London, een van de belangrijkste modebeurzen van het Verenigd Koninkrijk, heeft Gloria Sandrucci benoemd tot de nieuwe Event director. Daarnaast heeft de organisatie Melanie Alston tot Event Manager benoemd.

Gloria Sandrucci over haar nieuwe rol: “Mijn belangrijkste doel is om van Pure London het meest inspirerende modeplatform in het Verenigd Koninkrijk te maken door constant relevant en innovatief te zijn, ons aan te passen aan de behoeften van de industrie en tegelijkertijd klantgerichtheid te optimaliseren. Ik wil onze retailers enthousiasmeren en inspireren door een fantastische mix van merken te introduceren, aangevuld met hoogwaardige content van toonaangevende experts uit de sector. Na 6 jaar voor Pure London te hebben gewerkt, word ik nog steeds enthousiast wanneer alles samenkomt onder het speciale en unieke glazen dak van Olympia London en de sfeer en de energie die wordt gegenereerd door de fantastische netwerkmogelijkheden. Ik kijk erg uit naar de volgende shows die we al binnen 6 weken gaan verwezenlijken en zie ook uit naar de vernieuwde collecties van meer dan 700 wereldwijde merken, waaronder een aantal van de beste opkomende, nieuwe ontwerpers die hun collecties in Groot-Brittannië voor de eerste keer gaan presenteren.”

Melanie Alston is tien jaar geleden toegetreden tot het Pure London-team en is sinds 2011 Head of Womenswear. In haar nieuwe functie als Event Manager zal ze samen met de Event Director de hele show managen, inclusief Womenswear, Accessories, Footwear, Athleisure, Pure Conscious, Gen Z, Bubble and Pure Man. Ook het onderhouden van contacten met het productieteam voor de catwalk producties en het leiden van een team van verkoopmedewerkers en hen dagelijks begeleiding, kennis en positiviteit bieden, behoren tot Alston’s takenpakket.

“Als Event Manager wil ik mij toespitsen op het ontwikkelen van een aanbod van nieuwe, specifieke merken voor elke sector en nauwer samenwerken met belangrijke modeagentschappen en al langer bestaande merken, om echt te begrijpen wat ze nodig hebben van een Britse beurs als Pure London. Bij Pure London is het hard werken: het team reist elk seizoen de wereld af voor de modeshows en werkt 24/7 aan de uitbreiding van Pure London met nieuwe merken. Het allerleukste van mijn rol is om te zien hoe al dat harde werk zijn vruchten heeft afgeworpen,” zegt Alston over haar nieuwe rol.

Martin Arnold, directeur Fashion Portfolio bij ITE Group zegt: “Een van de belangrijkste doelstellingen voor het creëren van een succesvol bedrijf is investeren in mensen. Zowel Gloria als Melanie zijn al jarenlang gepassioneerd door Pure London, de industrie, de merken en de kopers en streven ernaar om van elk seizoen de beste show ooit te maken. We zijn verheugd hen te belonen voor hun harde werk en toewijding met deze nieuwe functies binnen de organisatie van Pure London.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0