Nieuwe merken in het WFC Amsterdam

IVIV in WFC Amsterdam
In juni 2021 heeft Iviv haar voet gezet in WFC Amsterdam. In onze showroom vind u 50+ merken waaronder Nj couture, Barok, Gypsy Queen ,By Clara,Queen heart etc. Wij adviseren je graag in onze ruime showroom (3-1-37) en laten je kennis maken met de nieuwste trends voor dames.

Bij de selectie van onze collecties streven wij ernaar om onderscheidend te zijn. Dit vindt u terug in de selectie van de materialen en de daarbij horende designs. Bij de inkoop van onze trendy collecties staat de prijs & kwaliteitverhouding voorop. Dit weten wij te waarborgen door nauwe samenwerking met de leverancier. Alles wat u ziet in de showroom is op voorraad in ons magazijn. Bij grotere afnames dan onze voorraad kunnen wij de klant binnen 2-3 werkdagen voorzien van de gewenste aantallen. Ons klantenbestand varieert daarom nu al van jonge, startende ondernemers tot aan gevestigde merken.

ivivbv@outlook.com

JUTKA & RISKA: zelf duurzaam gemaakt in WFC Amsterdam
Zelfgemaakte design, zelf uitgekozen vintage en zelfgekozen items van jonge ontwerpers. JUTKA & RISKA is een duurzame modewinkel. Naast 4 fysieke winkels in o.a. Haarlem, Antwerpen en 2 in Amsterdam, en sinds kort ook in de online-Bijenkorf zijn de zussen Jutka en Riska nu ook het WFC Amsterdam te vinden. Jassen, jurken en blouses van wereldberoemde ontwerpers tot minder bekende designers zijn vanaf half september nu ook voor retailers beschikbaar. Zij hebben een eigen showroom (toren 1, 1e verdieping).

JUTKA & RISKA “gelooft in de vrijheid van zelfexpressie. In de onbegrensde mogelijkheid van creativiteit en het doorbreken van vaste patronen. Iedereen heeft namelijk een eigen identiteit en dat mag gezien worden”. Jutka & Riska heeft voor iedereen wat wils, een mix van vintage & nieuw. Ze hebben een divers aanbod van kleding en accessoires met net wat andere items, voor een betaalbare prijs. In 1 woord zou Jutka & Riska te omschrijven zijn als ‘vrij uniek’. Ze zijn van alles wat: expressief, kleurrijk, nieuw, vintage, authentiek, maar vooral vrij uniek. Bij Jutka & Riska kan een persoon zichzelf volledig uitdrukken, tegendraads zijn is toegestaan.

JUTKA & RISKA biedt andere winkels de mogelijkheid om vintage in hun winkel aan te bieden & te verkopen. Inkopers kunnen een afspraak maken of naar binnen lopen in de showroom in WFC Amsterdam. We hebben dit concept al een aantal jaar gedaan bij verschillende winkels in Nederland maar hadden nooit een showroom. De keuze om voor WFC Amsterdam te kiezen is ook een praktische keuze geweest: we konden hier flexibel huren, het ligt centraal en dicht bij onze bestaande winkels. Zo kunnen we ons bestaand personeel flexibel inzetten.

Jutkaenriska.com

Over WFC Amsterdam
WFC Amsterdam transformeert naar een fashion creatieve tech community, een bruisende mixed-use plek met verschillende functies zoals werken, wonen, spraakmakende voorzieningen. Een plek die verbonden is met de stad en haar omgeving, met nationale betekenis en internationale allure. Eigenaar en ontwikkelaar MRP werkt op dit moment aan de plannen van de ontwikkeling van WFC Amsterdam.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0