Nieuwe ASCARI-vertegenwoordiger

Friedrich Stark GmbH meldt het volgende: ASCARI wordt per 1 januari vertegenwoordigd door MB Fashion Agency. Barry Kuijlenburg en Max Wiegerink van MB Fashion Agency nemen het stokje over van Mickey Hirsch. Zij legt na de verkoop van lente/zomer 2018 haar werk neer en gaat met pensioen. Voor nabestellingen en de herfst/winter 2018/19-collecties kunnen retailers bij de nieuwe vertegenwoordigers terecht.

“De keuze voor MB Fashion Agency lag voor de hand, zo stelt Ulf Armbruster namens Friedrich Stark GmbH. “MB Fashion Agency vertegenwoordigt het merk Stark reeds in Nederland. Kuijlenburg en Wiegerink boeken goede resultaten. Ze hebben alles in huis om voor een verdere groei van ASCARI zorgen.” Barry Kuijlenburg is eveneens positief: “ASCARI is een prachtig broekenmerk. Het label maakt furore in Nederland, zeker met de ‘Magic Jeans’ van power-stretch. Die broeken vliegen de winkels uit en worden goed nabesteld.”

De collectie van ASCARI is per 1 januari te vinden in de showroom van MB Fashion Agency, in de WFC Fashion Gardens (04.07.07). 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0