NOOC en hofius nieuw bij Scholma Agenturen

Hein Scholma voegt dit seizoen twee merken aan zijn portefeuille toe: het Franse regenjassenmerk NOOC en het Duitse bonnetteriemerk hofius. Scholma is blij met de nieuwe merken. NOOC met haar regenjassen, en hofius met haar Scandinavische invloeden, sluiten goed aan bij Blaest, een ander merk dat Scholma voert.

De hofius-collectie biedt onder meer een serie vestjes en T-shirts van biologisch katoen in verschillende kleuren. “De items hebben vrouwelijke silhouetten en zijn gemaakt van heel zacht, kwalitatief sterk katoengaren”, zegt Scholma. “De collectie is zeer betaalbaar. Bovendien zijn er meerdere leveringen per seizoen mogelijk.”

NOOC levert verschillende poncho’s en regenjassen in de kleuren zwart, groen en roze. Het stippenpatroon komt veel terug in de collectie. “Voor NOOC starten we met een voorraad, en vanaf volgend seizoen zullen we een kleine collectie op de markt brengen”, aldus Scholma. “Alle jassen en poncho’s zijn gemaakt van gerecycled polyester. Bijzonder zijn de poncho’s met vakje aan de voorkant, waarin de hele jas opgeborgen kan worden. De consument kan de regenjas combineren met een leuk regenhoedje, welke wij in dezelfde kleuren als de jassen en poncho’s aanbieden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0