Oh Italia Fashion Agencies B.V. breidt portfolio uit

Fly Girl

Oh Italia Fashion Agencies B.V. heeft het portfolio uitgebreid met de toevoegingen van de merken Fuego Woman, Fly Girl, Revise Concept en Denny Rose Jeans. “Het Franse merk Fuego is gericht op de verfijnde vrouw die op zoek is naar kwaliteit. De Fuego-stylisten maken van iedere collectie een kunstwerk,” aldus de agentuur. “Bijzondere aandacht wordt besteed aan details zoals prints, borduurdwerk, pailletten, strass-steentjes en de mooie materialen zoals kasjmier, merinowol, zijde en bont.”

Over Fly Girl vertelt Oh Italia Fashion Agencies B.V.: “Het legt passie, kwaliteit en Italiaanse stijl in elk item. Het label is in staat om collecties te ontwikkelen die aantrekkingskracht, vrouwelijkheid en comfort combineren. Heel veel keuze voor elk seizoen voor de vrouw van de wereld met een personal style.”

De doelgroep van Revise Concept is de “onafhankelijke, stijlvolle vrouw. Het Italiaanse modelabel maakt unieke, exclusieve en innovatieve kleding.”

Tot slot is er ook Denny Rose Jeans; “een trendy Italiaans merk. Denk aan super vrouwelijk en sexy. Het merk is een high-end fashion label en speelt actief in op de trends. De pasvorm van de broeken is fantastisch en het merk is perfect voor een modieuze look met Italiaanse flair.”

 

Fuego Woman

Denny Rose Jeans

Revise Concept

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0