One-Two//LUXZUZ, nieuw merk bij DE MODESOCIËTEIT

DSC_0779-427x640DE MODESOCIËTEIT voegt het Deense label One-Two//LUXZUZ toe aan haar portfolio. Eind 2015 zijn er al onderhandelingen geweest om het merk naar Nederland te halen. “We hebben toen het introductiemoment echter moeten uitstellen door gebrek aan capaciteit. Door opsplitsing van ons agentuur dit voorjaar ontstond een geheel nieuwe situatie. De gesprekken zijn heropend en de zaak was snel rond”, zegt agent Ton Edses.

ONE-TWO // LUXZUZ is een stijlvol ogende, damescollectie die volgens het pronto-moda principe wordt verkocht. Er zijn zes à acht collecties per jaar en het merk richt zich ruwweg op 30+ vrouwen. Het maatbereik is 36-46 en de winkelprijzen liggen tussen de 30 en 80 euro bij een calculatie van 3.0.

“De collectie onderscheidt zich van veel andere Pronto-moda labels door de afwezigheid van goedkope synthetische stoffen. Er worden alleen kwalitatief mooie en goed aanvoelende materialen gebruikt die een hoog draagcomfort bieden”, aldus Edses. “Met deze collectie en met dit prijsniveau versterkt iedere zelfstandige moderetailer zijn concurrentiepositie in een veelal door de bekende Deense reuzen gedomineerd winkelbeeld.”

Klanten hebben toegang tot een B-2-B platform waarin zij in hun eigen klantomgeving niet alleen bestellingen uit de actuele voorraad kunnen doen, maar ook alle logistieke informatie betreffende orders, facturatie en betalingen kunnen volgen.

DSC_1194-650x650 DSC_9946-650x650 onetwo

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0