Only-M. “la vita è bella!”

OM093[1]In de damesmode zijn er veel nieuwe veranderingen. Concepten van winkels verdwijnen, of veranderen. Detaillisten zoeken nieuwe invalshoeken. Het ‘bestaande oude vertrouwde’ geeft niet meer het ultieme geluk en dat brengt nieuwe creativiteit zowel van detaillisten als van merken. Dat is mooi!

Ook Only-M.  probeert zo creatief en flexibel mogelijk te zijn.  Nieuwe invalshoeken zijn onder andere inspelen op de mode voor de langere vrouw. Zij hebben ook de behoefte om zich vrouwelijk en stijlvol te kunnen kleden.

Only-M. biedt een prachtige, rijk gekleurde collectie aan met grote diversiteit aan stoffen. Zowel voor de “langere” vrouw als voor de “gewone lengte” vrouw. In de zomercollectie van 2016 is er veel keus in kleur en is er een mooie balans gevonden in items  van zwierige zomerjurken, rokjes, mooie tunieken, prachtige blouses en shirts met blazers en catsuits, welke perfect zijn voor iedere gelegenheid. Voel de Italiaanse passie en geniet! La vita è bella!

Door deze werkwijze zorgt Only-M. ervoor dat haar collectie een aanvulling is in iedere winkel. Samen sta je sterker. Groot of klein, dat maakt niet uit. 2016 is de zomer van Only-M. en onmisbaar in uw winkel.

Voor meer info over de collecties met interessante marges,  kunt u bellen naar:  +31 546 457750 of mailen naar: info@only-m.com

OM101[1]       OM087[1]       OM089[1]

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0