& Other Stories opent winkel in Den Haag

& Other Stories kondigt de opening van een nieuwe winkel in Den Haag aan. De opening van de Haagse vestiging aan de Venestraat 11-13 staat gepland voor de lente van 2020.

“We houden van de creatieve en levendige sfeer in Den Haag en voelen ons nu al heel erg thuis. We kijken uit naar de opening van onze winkel en naar het ontmoeten van meer inspirerende Nederlandse klanten,” aldus Karolina Gutke, Managing Director van & Other Stories.

De nieuwe locatie wordt aan de Venestraat 11-13 geopend en wordt de eerste winkel in Den Haag. & Other Stories heeft op dit moment twee locaties in Utrecht en in Amsterdam. & Other Stories is gestart in maart 2013 en biedt vrouwen een breed scala aan schoenen, tassen, accessoires, beauty en ready-to-wear aan. De winkels van & Other Stories zijn te vinden in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Koeweit, Luxemburg, Nederland, Polen, Qatar, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Afbeelding van Nikodi via Pixabay

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0