Overname: Leineweber neemt outdoorspecialist Fuchs & Schmitt over

Overname: Leineweber neemt outdoorspecialist Fuchs & Schmitt over

Het in Herford gevestigde kledingbedrijf Leineweber GmbH & Co. KG, met haar belangrijkste merk BRAX, zal op 1 augustus 2024 het in staat van insolventie verkerende bedrijf Fuchs & Schmitt uit Aschaffenburg overnemen. Marc Freyberg, Managing Director Sales and Marketing bij BRAX, zegt: “We beschouwen Fuchs & Schmitt als een parel onder de outdoor specialisten en zien echte perspectieven voor het bedrijf en het managementteam onder leiding van CEO Andrea Krumme en CFO Kai-Christian Richter. Fuchs & Schmitt zal ons zeker ook in staat stellen om beslissende stappen voorwaarts te zetten in de verdere ontwikkeling en productie van onze BRAX Outdoor.”

Andrea Krumme voegde toe: “We zijn erg blij dat we zo snel een sterke en betrouwbare partner voor ons bedrijf hebben gevonden. Hierdoor kunnen de bedrijfsactiviteiten onveranderd doorgaan en kijken we met veel motivatie naar de toekomst. In onze gesprekken met Leineweber voelden we altijd veel vertrouwen en oprechte interesse in de toekomst van Fuchs & Schmitt. Cultureel gezien is het gewoon een goede match.”

Fuchs & Schmitt meldt dat het nu nog volledig gefinancierd en operationeel is. “Dit betekent dat onze bewezen zakelijke relatie zonder beperkingen kan worden voortgezet. De mogelijkheid om uw bestellingen te leveren is gegarandeerd en volgens onze huidige plannen zullen we deze binnen de afgesproken tijd en in de gebruikelijke kwaliteit volledig kunnen vervullen. Mochten er onverwachte wijzigingen zijn in de levertijd of hoeveelheid, dan informeren wij u uiteraard onmiddellijk en transparant.”

De bedrijven hebben afgesproken geen verdere details bekend te maken.

Over Fuchs & Schmitt
Fuchs & Schmitt is de outdoorspecialist, veelal bekend om haar jassen en mantels in de damesmode sector. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteitsnormen en constante innovatie en blijft verandering stimuleren met haar merken Fuchs Schmitt en THE FOX (damesmode én herenmode). Het bedrijf geniet al vele jaren een hoog niveau van vertrouwen bij retailers en eindklanten. Fuchs & Schmitt is sinds 1967 op de markt. Het bedrijf heeft meer dan 100 werknemers in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Aschaffenburg/Bavaria.

Bron: Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0