Pina Frey aan de slag voor Via Appia

Portrait_Pina FreyBij Via Appia is Pina Frey een nieuwe jonge product manager van de nieuwe generatie die vernieuwing brengt zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Naar eigen zeggen stond Via Appia altijd al voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbare leveringen en een meer dan uitstekende prijskwaliteit verhouding; voeg daar nu nog ‘progressief voor de doelgroep’ aan toe en dan krijg je een goed beeld van de nieuwe Via Appia collecties.

“Mijn moeder, oriënteert zich qua mode aan mij”, zegt Pia Frey. “Ze wil dezelfde look, maar wel met een kwaliteit en ‘make’ die bij haar generatie past.” Dat leidt tot moderne ,meer casual-georiënteerde looks aangevuld met bijzondere stuks en vernieuwende items in opmerkelijke structuren.

De reacties van klanten over heel Europa zijn meer dan oké, stelt het merk. Zij zijn verrast door de vernieuwingen in de collectie en honoreren dat.  Via Appia is op zijn beurt verrast door de vele nieuwe klanten.

In Nederland vertegenwoordigt Ido Fortuin Fashion Group sinds 1988 het totale Via Appia assortiment: Via Appia, Via Appia due & Frapp. Wie nieuwsgierig is naar de nieuwe collectie kan kijken op http://www.idofortuin.nl/index.va.php.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0