Premium Group terug in Berlijn

Premium Group, de belangrijkste organisator van vakbeurzen in de Duitse mode-industrie, keert terug naar de hoofdstad Berlijn en presenteert in juli 2022 een volledig nieuw concept voor live-evenementen rond de Berlijns Radiotoren en zomertuin. Oorspronkelijk zouden de evenementen van Premium Group verhuizen naar Frankfurt, maar door de corona-pandemie kwam van uitstel uiteindelijk afstel. De organisatoren van PREMIUM, SEEK, FASHIONTECH en THE GROUND – en daarmee Europa’s meest succesvolle platform voor geavanceerde hedendaagse mode – herontwerpen nu de duurzaamheid van toekomstbestendige modebeurzen met de back-up van de Berlijnse deelstaatregering en lanceren een volledig nieuw evenementenconcept waarin de B2B- en D2C-sectoren fuseren. “In de nieuwe Premium Group-omgeving kunnen merken zich emotioneel en interactief presenteren aan retailers en consumenten”, meldt Premium Group. “Alle realiteiten zijn daarbij vertegenwoordigd: de nieuwkomers in de industrie, zoals D2C-merken, e-com en influencers, krijgen hun plaats in het Premium Group-concept in de vorm van het nieuwe modefestival THE GROUND. Maar ook langdurige partners van gevestigde merken en vertegenwoordigers uit de traditionele stationaire retail zullen profiteren van verder ontwikkelde B2B-ruimtes.”

Traditionele beursformules niet meer up-to-date!

“Traditionele beursformules zijn niet meer up-to-date”, vat Anita Tillmann, Managing Partner van de Premium Group, samen. “We moeten onszelf opnieuw uitvinden en naar de toekomst kijken – naar een nieuwe fase in het leven van de mode-industrie na de pandemie, die alles heeft veranderd. Digitalisering, klimaatverandering, pandemie, veranderende waarden, nieuwe industriecycli en nieuwe spelers, evenals onderwerpen rond gendergelijkheid, diversiteit, metaverse, gaming en NFT’s, zijn slechts enkele gebieden waarmee we te maken hebben. We willen nieuwe maatstaven zetten voor de toekomst van vakevenementen en B2B en D2C samenvoegen met ons nieuwe evenementenconcept.”

Rekening houdend met de verschillende behoeften van alle bezoekers, vinden de evenementen voor het eerst plaats van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 juli 2022.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0