PREVIEW organiseert dames & heren editie in januari 2023

PREVIEW organiseert dames & heren editie in januari 2023

PREVIEW heeft in 2023 niet alleen een hereneditie maar ook een dames editie. De eerste dames editie vindt plaats op 16 januari 2023 en de vierde hereneditie staat gepland op 23 januari 2023. PREVIEW is een initiatief van CAST, een handelsplatform voor schoenen, sport en mode.

PREVIEW WOMEN

Met een eerste editie van PREVIEW WOMEN op de planning wil de organisatie zich richten op boutique winkels en retailers die nieuwe merken willen ontdekken. Een kleinschalige opzet, waar ruimte is voor groei voor komende edities. In een boutique store opzet wordt de bezoeker door drie werelden geleid waarin kwaliteit, contact en uniformiteit in één happening samenkomen. Het event moet een ontspannen belevenis worden voor elke bezoeker.

PREVIEW MEN

De ervaring tijdens de vorige edities zorgden ervoor dat er een stijgende lijn in de bezoekersaantallen zit. PREVIEW MEN staat voor een relaxed, toegankelijk en overzichtelijk (netwerk)event waarbij bezoekers in de watten worden gelegd. Gedurende de dag ontmoet je relevante merken bestemd voor relevante winkels.

Gratis parkeren, lekkere hapjes en drankjes zonder betaling en een supergezellige ‘vibe’ maken het event telkens geslaagd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0