Ridvan Kilincci aan de slag voor Juffrouw Jansen

Ridvan KilincciOp 1 januari begint Ridvan Kilincci als vertegenwoordiger bij Juffrouw Jansen. Daarmee keert hij na anderhalf jaar terug in de mode. Kilincci maakte tijdens zijn studie Commerciële Economie voor het eerst kennis met de mode. “Dat ik de mode in wilde stond wel vast, maar hoe of wat daar had ik toen nog geen idee van. Via een stage bij Bandolera heb ik mij een goed beeld kunnen vormen.” Na zijn studie werkte Kilincci anderhalf jaar in de sales bij Transfer Fashion, stapte daarna over naar Sao Paulo en zette vervolgens het nieuwe Nederlandse merk Donna Dura in de markt.

Daarna koos Kilincci om zijn horizon buiten de mode te verbreden. “Maar al snel bleek dat mijn passie toch echt bij de mode ligt”, zegt hij. “Ik heb dan ook altijd mijn netwerk onderhouden en bezocht ook de laatste editie van de Modefabriek. Zo ontstond het contact met Peter van ’t Veen van Juffrouw Jansen.”

Bij Juffrouw Jansen zal hij samen met Marieke Cremers verantwoordelijk zijn voor de verkoop in het noorden van het land. Dooruiter Modeagenturen verzorgt vanuit Nieuwkuijk de verkoop voor Juffrouw Jansen in het zuiden. Tijdens het inkoopseizoen zal Kilincci vooral aanwezig zijn in de showroom op het hoofdkantoor in Amsterdam en daarnaast de relaties onderhouden door klanten te bezoeken. “Tijdens mijn eerste baan werd ik helemaal in het diepe gegooid en ben ik letterlijk alle dorpen en steden afgegaan. Dus in principe ken ik alle plaatsen en alle modewinkels. Ik zie ernaar uit om voor Juffrouw Jansen die bezoeken weer op te pakken.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0