Roberto Ricci Designs

De nieuwe Roberto Ricci Designs SS20 collectie presenteert een project gerelateerd aan de hightech beweging. Naden verdwijnen, waardoor er ruimte is voor stoffen die met elkaar verbonden zijn door het gebruik van lasergesneden Lycra. Nieuwe, moderne grensverleggende kleding, gericht op technologie en extreem comfort. Om dit te bereiken werd een nieuwe generatie Lycra gebruikt. Met anti-bacteriële en ademende behandelingen is deze Lycra super rekbaar en perfect voor het volgen van elke beweging van het lichaam. Een evoluerende collectie die de extreme bewegingsvrijheid en dynamiek tot uitdrukking brengt. De snit van het kledingstuk waaruit de collectie bestaat is sartoriaal, essentieel en puur. De broeken en jassen van rokken zijn gemaakt met behulp van lasergesneden Lycra die zonder naden aan de belangrijkste onderdelen is vastgehecht. Het resultaat is een complete collectie comfortabele, elastische, buigzame en soepele kledingstukken. Een echte herinterpretatie van het concept van bewegingsvrijheid in de ruimte. Op een volledig innovatieve manier.

Indaco project
De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van het bedrijf ontwikkelde een stof die een revolutionaire aanvulling is op de modewereld: TECHNO INDACO. Het is een nieuwe grens in de kledingindustrie: Lycra is gekleurd met indigo pigment. Het resultaat is een kledingstuk dat er door kleurveranderingen in de loop van de tijd en door wassingen, zoals zwaar katoen, anders uitziet. Het zal ook in staat zijn om alle technische karakteristieken van de Lycra stof te behouden door zijn lichte gewicht, elasticiteit en ademend vermogen. De TECHNO INDACO stof garandeert maximale bewegingsvrijheid, een goede pasvorm, zelfs na vele wasbeurten en extreme elasticiteit. Na verloop van tijd zal het dezelfde kleurvariaties hebben als een klassiek zwaar katoenen kledingstuk dat door het wassen verandert, met behoud van alle kenmerken van een stof van de nieuwste generatie. Oftewel: Extra comfort, 4 manieren rek, gemakkelijk onderhoud en extreem lichtgewicht

Liberty project voor RRD
Een van de innovaties in de collecties van de RRD-Roberto Ricci Designs SS20 is de samenwerking met het Londense merk Liberty Fabrics. Dit project is het resultaat van de behoefte om hoogtechnologische stoffen te combineren met de meest klassieke prints die de geschiedenis van het internationale design hebben gekenmerkt. Het prestigieuze merk Liberty heeft zijn patronen gedrukt op superrekbare en hightech stoffen zoals deze exclusieve RRD stof. Het heeft geresulteerd in shirts, vrouwenpakken, broeken en jassen, jurken en tops van superelastische, ademende stof met een antibacteriële behandeling in vier patronen die gekozen zijn uit de grote Liberty Portfolio.

Meer informatie:
ProteXstyle, M +31 6 24284529

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0