R&S Retail toont interesse in MS Mode

MS ModeR&S Retail is een van de partijen die interesse heeft getoond voor overname van het failliete MS Mode, schrijft NRC. Huidige eigenaar Roland Kahn is niet van plan een bod uit te brengen. Volgens zijn zakenpartner Jaco Scheffers is het niet logisch om als voormalige aandeelhouders MS Mode door te starten, verklaart Scheffers. Wel bieden zij hun hulp aan als die gevraagd wordt, bijvoorbeeld als overnamekandidaten hun medewerking als voorwaarde stellen.

Miss Etam-eigenaar R&S Retail en het Belgische FNG, die op het punt staan te fuseren, zijn wel geïnteresseerd in MS Mode. De interesse van FNG is door curator Cees de Jong bevestigd. R&S-ceo Rens van de Schoor laat enkel weten dat hij MS Mode een mooi bedrijf vindt.

De winkels van MS Mode gingen maandag 15 augustus weer open, nadat de curatoren tot een akkoord kwamen met Rabobank over de voortzetting van MS Mode tijdens het faillissement. De winkelketen werd donderdag 11 augustus failliet verklaard en de winkels gesloten omdat Rabobank alle inkomsten uit de winkelopbrengst inde. De bank is met 30 miljoen euro één van de grootste schuldeisers.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0