Samenwerking POM Amsterdam en fashiondesigner Claes Iversen

Samenwerking POM Amsterdam en fashiondesigner Claes Iversen

Het kleurrijke merk Pom, van de zussen Liesbeth en Violet, is een samenwerking aangegaan met de Deense ontwerper Claes Iversen. “De kleurrijke collectie staat voor fun, uplifting, energiek en positiviteit.”

De designerscollectie bestaat uit 23 stukken die veel kleur bevatten. Hierin vonden de ontwerpers elkaar. Kleur is altijd al een belangrijke factor geweest voor de zussen, die hun liefde daarvoor hebben geërfd van hun grootmoeder, zo zeggen ze. Ook de collecties van Iversen onderscheiden zich door het uitgesproken gebruik van kleur. De nieuwe collectie heet ‘The Only Way is Up’. Volgens de zussen is het geven van een boost aan je stijl een belangrijke leidraad in de collectie. Bovendien ademt de collectie een jaren ’80-vibe uit, met diepere kleuren en statementprints, die handgemaakt zijn door Claes Iversen.

Wat opvalt aan de stukken, zijn de opvallende schouderpartijen en de spannende mannelijke en vrouwelijke silhouetten. Toch behoudt de kleding de dynamische frisheid waar het Amsterdamse merk om bekend staat.

Over Claes Iversen
Modeontwerper van Deense origine Claes Iversen ontwerpt sinds 2008 de meest waanzinnige creaties, waarvoor hij in de loop der jaren meerdere prestigieuze modeprijzen ontving. Zijn designs zijn niet voor even, maar voor het leven, uitgevoerd in prachtige luxueuze stoffen met veel aandacht voor vakmanschap en detail. Krachtige silhouetten en een eclectisch gebruik van kleuren, prints en verschillende stijlen zijn een gegeven, resulterend in wervelende collecties die de vrouw vieren en flatteren. Een echte Claes stands out – net als de drager. Kijk naar Claes Iversen-fans als koningin Maxima, Chantal Janzen, Noortje Herlaar en Loiza Lamers, die regelmatig te zien zijn in zijn designs.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0
reachtspraak