Samenwerking supermodel Ann-Kathrin Götze en Hunkemöller

Supermodel Ann-Kathrin Götze en Hunkemöller lanceren samen een lingerie collectie. De echtgenoot van Götze en tevens voetballer Mario Götze ontwierp drie boxershorts om zijn vrouw en het goede doel ‘Kids to life’ te steunen. Dat meldt het merk middels een persbericht aan Vakblad Vrouwenmode.

Na meerdere succesvolle samenwerkingen met onder andere Doutzen Kroes en Anna Nooshin, vindt Honkermöller het nu tijd voor een samenwerking met Duits model en influencer Ann-Kathrin Götze. Ann-Kathrin is van begin af aan betrokken geweest bij het ontwerpen van de collectie. Onder andere haar favoriet desert rose is gebruikt als inspiratie, wat zich uit in een vrouwelijke en speelse collectie. Door het gebruik van speciale materialen, nieuwe vormen en cut-outs is deze collectie een perfecte match tussen modern en sexy.

Ann-Katherin Götze’s liefde voor Bloemen is duidelijk terug te zien in de collectie. Zo is de kimono met bloemenprint één van haar favorieten. De collectie bestaat uit kant, waarbij gebruik is gemaakt van een verleidelijk kleurenpalet met prachtige accenten, zoals onder andere deep cherry berry. Er zijn ook nieuwe vormen toegevoegd aan de collectie, zoals een long-line bh met push-up; een mini-corset, een jarretelle en speelse polka dots. De collectie legt de nadruk op de taille en omarmt de vrouwelijke natuurlijke rondingen. Eén van Ann-Kathrin Götze’s statements is terug te vinden in de collectie: there is something for everybody. Voor elke vrouw, ongeacht vorm of maat, is er iets wat haar sexy maakt, speels en modern.

“Lingerie is altijd al een onderdeel geweest van mijn DNA en een mooi setje zorgt ervoor datik mij zelfverzekerd en mooi voel. De samenwerking met Hunkemöller sluit volledig bij mij aan als lingerie expert. Vanaf het begin voelde het al goed, onze visies komen overeen: elegantie en zelfverzekerdheid is voor ons belangrijk, maar ook de kwaliteit. Dit samen met de collectie van Mario zorgt voor één compleet verhaal” aldus Ann-Kathrin Götze.

De boxers zijn zo ontworpen dat zij perfect aansluiten op de collectie voor de dames, door het gebruik van van hetzelfde kleurenpalet en de klassieke look. “Ik ben heel trots op de collectie boxers die ik heb gelanceerd. Nu hebben mannen nog meer redenen om te gaan shoppen! De boxers sluiten perfect aan bij de prachtige collectie van mijn vrouw Ann-Kathrin. Daarbij steunen we meteen het goede doel ‘Kids to life’, wat het allemaal nog beter maakt dan het al is” zegt Mario Götze over de collectie.  ‘Kids to life’ is een Duitse Organisatie dat zich inzet voor benadeelde en getraumatiseerde kinderen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0