Scotch & Soda breidt uit in België en Duitsland

Modemerk Scotch & Soda, gevestigd in Amsterdam, maakt de opening van een nieuwe winkel in Turnhout, in de Vlaamse provincie Antwerpen bekend aan de redactie van vakblad VrouwenMode. Het retailnetwerk van het merk in België bestaat momenteel uit 26 winkels en 9 shop-in-shops. Scotch & Soda zal hier zijn heren-, dames- en kinderkleding en accessoirecollecties aanbieden op een verkoopvloer van 171 vierkante meter. De glazen gevel van de winkel toont het nieuwe merklogo waarin het symbool van eenheid een centrale plek in de naam Scotch & Soda inneemt.

De openingen volgens het nieuwe winkelconcept maken deel uit van de huidige expansiefase van Scotch & Soda, die ook in Duitsland, een andere belangrijke markt voor het merk in de regio, versneld wordt doorgevoerd. Zo heeft Scotch & Soda deze week ook een winkel geopend in Berlijn, aan de Kurfürstendamm, een van de meest iconische boulevards van de stad.

En er staan nog meer winkelopeningen in Duitsland op de planning. In september krijgt de hoofdstad er nog een winkel bij, in november zal Scotch & Soda zijn eerste franchisewinkel in Duitsland openen in Sindelfingen, nabij de stad Stuttgart. In december volgt de opening van een direct geëxploiteerde winkel in Dortmund. Tegen het einde van 2021 zal het merk 34 winkels in Duitsland hebben. Daarbij is ook de derde winkel in Hamburg meegeteld, die in juni geopend werd.

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0