Sharon Hilgers naar EY World Entrepreneur Of The Year 2023

Sharon Hilgers naar EY World Entrepreneur Of The Year 2023

EY organiseert in Monaco van 6 tot 9 juni Entrepreneur Of The Year 2023. Namens Nederland maakt Sharon Hilgers kans op het winnen van de titel: World Entrepreneur van 2023. De oprichter en CEO van het sieraden- en modemerk My Jewellery won afgelopen najaar de Nederlandse verkiezing en mag ons land vertegenwoordigen.

Het EY World Entrepreneur Of The Year-event vindt plaats van 6 tot 9 juni in het Vorstendom Monaco, aan de Franse zuidkust. Uit een selectie van 49 kandidaten, afkomstig uit 45 verschillende landen, zal de 8-koppige onafhankelijke – uit ondernemers bestaande – jury één winnaar kiezen. Deze kandidaten uit de ‘Class of 2023’ zijn geselecteerd op basis van hun innovatieve doorzettingsvermogen en zullen worden beoordeeld aan de hand van vier criteria: ondernemersgeest, doelgerichtheid, groei en impact.

Afgelopen najaar won Hilgers overtuigend de Nederlandse editie van de EY Entrepreneur Of The Year Award. De jury was daarbij lovend in haar toelichtende commentaar: “Sharon is meegegroeid met haar bedrijf en weet precies wat binnen haar doelgroep speelt. Ze heeft in feite haar eigen segment gecreëerd en weet dat iedere dag weer te verzilveren. Ze toont leiderschap door haar bedrijf op een duurzame manier te laten groeien, is innovatief en heeft een mooie spreiding tussen retail, webshop en B2B.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0