SHOES DÜSSELDORF opent binnenkort 

SHOES DÜSSELDORF opent binnenkort 

SHOES DÜSSELDORF zal plaatsvinden van 27 tot 29 augustus op het terrein Areal Böhler en plaats bieden aan de collecties van de lente/zomer van 2024. De organisatie geeft aan dat er 500 internationale merken uit Spanje, Frankrijk en Italië aanwezig zullen zijn.

“We wekken verlangens. We ondersteunen u bij het vinden van hoogtepunten voor uw bedrijf. We bieden wat andere bijeenkomsten vaak missen. In plaats van standaarden scoren we met charme, individualiteit en inspiratie. Kom naar Düsseldorf als u uw klanten iets echt bijzonders wilt bieden”, aldus Ulrike Kähler, algemeen directeur van Igedo.

Duurzaamheid krijgt op SHOES DÜSSELDORF aandacht. De beurs wil duurzaamheid en rechtvaardigheid bevorderen en stelt zijn exposanten in staat om zich te onderwerpen aan een duurzaamheidscontrole om te zien hoe duurzaam hun eigen concept al is.

Op SHOES DÜSSELDORF zijn ook side-events met diverse trendpresentaties, een duurzaamheidsdiscussie en de HDS/L persconferentie. Tot slot is er in de Chillout Area tussen de hallen ruimte voor ontspanning en kan men hier terecht voor cocktails en soulfood.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0