Sterre & Stijl van Mariëlle Ehren-Verhulst viert 25-jarig jubileum

Sterre & Stijl van Mariëlle Ehren-Verhulst viert 25-jarig jubileum

MarielleSterre & Stijl viert haar 25-jarig jubileum. Mode-ondernemer Mariëlle Ehren-Verhulst koestert een levenslange passie voor mode. Het bedrijf begon in een pittoresk huisje in Heusden-Vesting, waar ze klanten ontving om internationale kledingmerken en Nederlandse labels aan boetieks te verkopen. Daarna verhuisde ze met haar bedrijf naar het landelijke Herpt, waar ze klanten tot op de dag van vandaag verwelkomt in een sfeervolle setting, compleet met Brabantse worstenbroodjes, aldus Ehren-Verhulst. Later breidde dit uit met accessoires, hoeden, sieraden en brillen. “Met veel enthousiasme en succes heb ik een aantal nieuwe merken gelanceerd, hoewel er ook enkele vreselijke missers tussen zaten.

Ehren-Verhulst deelt hoe ze seizoen na seizoen nieuwe energie krijgt bij het samenstellen van collecties, bijvoorbeeld door te reizen, buitenlandse agenten te ontmoeten, deel te nemen aan de Modefabriek, en ook op andere manieren aan acquisitie te doen.

Inmiddels is ze ‘senior’ in haar vakgebied en volgt ze onverminderd haar gevoel in alles wat op haar pad komt. Ze heeft ook een opleiding tot interieurstylist afgerond en droomt van uitbreiding, waarbij ze haar talent en smaak niet alleen voor mode, maar ook voor interieuradvies wil inzetten.

Ehren-Verhulst verveelt zich geen moment en voelt zich als een ‘vis in het water’ in de dynamische branche. Ze kijkt met veel enthousiasme uit naar wat er nog gaat komen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0