Studio Anneloes en Bonnie Studios creëren samen sieraden  

Studio Anneloes en Bonnie Studios creëren samen sieraden  

Studio Anneloes heeft de handen ineengeslagen met Bonnie Studios, het jonge Amsterdamse sieradenlabel dat bekendstaat om haar unieke designs en het gebruik van mooie materialen.  De twee hebben hun krachten gebundeld om een collectie sieraden te creëren die past bij de Living on Vacation kledingcollectie van Studio Anneloes. 

Carlijn Flint, oprichter van Bonnie Studios, heeft samen met Studio Anneloes drie kettingen en een armband ontworpen. De sieraden zijn gemaakt van jade, howliet en gecultiveerde parels. De items zijn afgewerkt met een roestvrijstalen 18k gold plated sluiting en smiley-bedel van Bonnie Studios. 

Carlijn is enthousiast over de samenwerking: ‘Onze persoonlijke passies en voorkeuren komen duidelijk naar voren in de collecties waarvoor we inspiratie hebben gehaald uit de bloemen op Ibiza, zoals bougainville en lavendel.” Anneloes vervolgt: ‘We delen dezelfde toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit en onze waarden en visie om een wereld te creëren waarin vrouwen zich sterk en comfortabel voelen zijn ook gelijk.’  

De items zijn van halverwege mei 2023 online verkrijgbaar bij Studio Anneloes en geselecteerde verkooppunten.  

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0