Style & Dress succesvol verlopen

Style & Dress is in een zeer goede sfeer verlopen.  Het aantal bezoekers lag hoger dan tijdens de beurs van vorig jaar, zowel van winkels die bij Euretco zijn aangesloten als van ondernemingen van buiten Euretco. “Deze laatste groep is in omvang zelfs verviervoudigd. Dit komt mede door de toenemende bekendheid van de beurs, die inmiddels een vaste plek in de agenda veroverd heeft, en vanwege het actieve uitnodigingsbeleid van deelnemende leveranciers die ook concrete afspraken voor een beursbezoek met hun klanten hebben gemaakt,” aldus het Euretco Fashion-team.

De meeste bezoekers kwamen op maandag naar de beurs, maar ook dinsdag was een goede beursdag die in positieve sfeer is verlopen. Leveranciers waren erg tevreden, zowel met betrekking tot het aantal orders als over het leggen van nieuwe klantcontacten. Frank Steensma van District: “Het was een heel geslaagde beurs voor ons, met enthousiaste bezoekers.” En Rian Oomen van Reset laat na afloop weten: “We kijken terug op een zeer succesvolle beurs.”

Ook de private labels van Euretco (Nouk Women, InShape, NoOneElse en Fazzion Basics), met commerciële toppers die scherp geprijsd waren, werden goed ontvangen. “ Een perfect georganiseerde beurs, die we tevens gebruiken voor een stuk oriëntatie,” zegt ondernemer Thea Tasche van Tasche Mode in Hengelo.

Style & Dress is een beurs voor alle damesmodesegmenten, van lange- en korte termijn collecties. Euretco Fashion brengt hiermee vraag en aanbod op één moment op één locatie samen. De volgende editie vindt (onder voorbehoud) plaats op maandag 10 en dinsdag 11 augustus 2015. Op dinsdag 17 maart organisatie Euretco Fashion in het WFC te Amsterdam een speciale dag voor accessoire leveranciers en beleving in de winkel.

www.euretco.com

Style en Dress 10 febr 2015 (78) KLnr

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0