Summum Woman opent in Alkmaar

Vorige week vrijdag ging de vierde brandstore van Summum open. Na de winkel in de Hartenstraat – een van de ‘9 straatjes’ in Amsterdam – en winkels in Bergen en Heemstede, heeft Summum nu ook een winkel aan de Koorstraat in Alkmaar. Met deze aanwinst is de formule voor toekomstige Summum Woman stores helemaal uitgekristalliseerd.

Een sfeervol, historisch winkelpand is smaakvol en met respect voor authentieke details gerenoveerd tot een eigentijdse ‘lofty’ boetiek met internationale allure. Licht, modern en vrouwelijk, maar ook puur, aards en stoer in materiaalgebruik. Een verademing, waarin klanten zich direct welkom voelen én geïnspireerd worden, aldus Summum, en past perfect bij het succesvolle all female damesmodemerk, met haar easy gevoel voor flair en stijl waar je als op-en-top vrouw van deze tijd op kunt vertrouwen.

Het Amsterdamse womenswear label Summum Woman werd in 1998 opgericht door Jos en Jorien Wijker. Naast de vier flagship stores worden de collecties met een combinatie van internationale allure en Amsterdamse nuchterheid inmiddels verkocht in zevenhonderd multibrand stores in veertien Europese landen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0