Tessa Koops opent brand store in Amsterdam

Op 13 november opent Tessa Koops aan de Herenstraat 29 in Amsterdam haar eerste brandstore, zo vertelt zij trots aan de redactie van vakblad VrouwenMode.

Eerste brand boutique
De vrouwelijke ontwerpen van Koops onderscheiden zich onder andere door haar oog voor details. “Kragen en mouwen die net even anders zijn, bijzondere voeringen of speciale knopen. Daar ben ik gek op” aldus Koops. De kleding van Tessa Koops is verkrijgbaar bij 70 verkooppunten verspreid over de hele Benelux, maar daar komt per november haar eerste brand boutique bij in de binnenstad van Amsterdam. “Het karakteristieke pandje ligt middenin het centrum aan de Herenstraat. Ik vind het een van de leukste straatjes op het randje van de Jordaan. Juist vandaag de dag moet je als ondernemer lef tonen en mogelijkheden blijven zien. Deze crisis krijgt ons er toch niet onder! Toen ik de ruimte ging bekijken wist ik het direct: de bijzondere sfeer en de creatieve omgeving passen perfect bij mijn label. Ik had me geen beter decor kunnen wensen voor het creëren en ontwerpen van mijn collecties.”, aldus de ontwerpster.

‘Vrouwen worden blij van mijn ontwerpen’
Na eerder te hebben gewerkt voor labels als Daite, Damo en SPS lanceerde Koops acht jaar geleden haar eerste collectie onder haar eigen naam. Inmiddels mag ze een schare trouwe fans tot haar clientèle rekenen. Werden haar ontwerpen eerder al op het televisiescherm gesignaleerd bij de hoofdrolspeelsters van Gooische Vrouwen, nog altijd zijn haar creaties geliefd bij prominente Nederlanders die graag de schijnwerpers opzoeken. “Bekend of onbekend dat maakt niet uit. Ik hoor vaak dat vrouwen blij worden van mijn ontwerpen. Daar doe ik het voor! ” besluit Koops.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0