Textielhaven in Tropicana

De Rotterdamse modeliefhebber kan uitkijken naar een bijzonder mode evenement. Op 5 september opent voormalig zwembad Tropicana haar deuren voor de inspirerende Textielhaven: een avond en nacht vol fashion, feest, kunst en heel veel muziek. “Op deze iconische locatie willen we laten zien dat mode leeft in Rotterdam”, aldus organisator Thomas van Slooten.

Met Textielhaven wil Van Slooten de bezoekers écht bij het evenement en de merken betrekken. “Traditionele shows vind ik persoonlijk vaak wat passief: de bezoeker komt binnen, gaat zitten, kijkt een kwartier naar de show, neemt een glas champagne en vertrekt weer. Hij wordt niet echt bij het merk betrokken. Met Textielhaven zetten we een evenement neer dat het publiek enthousiasmeert. We werken samen met grote namen in de retail én de muziek om een toffe combinatie van show, verkoop en feest te brengen”, aldus Van Slooten.

Textielhaven start om 20.00 uur met een inspirerende modeshow. Modellen lopen door het zwembad met de nieuwste collecties van retailers als TWO-O, Objet Trouvé, 10Days, Groos, Nen Xavier en Samsøe & Samsøe. Muziek is er van Jeff Solo, Job Smit, DANSBAR en Ted Langenbach. AAA-fresh, TegenDraads en TBA zorgen voor live kunstperformances. Er zijn verschillende pop-up-stores in het zwembad, waar de nieuwe mode direct aangeschaft kan worden. “Tijdens de traditionele shows vraag ik me soms af waar ik een gaaf item dat ik zag kan kopen. Bij Textielhaven weten de bezoekers direct waar ze de nieuwste mode kunnen kopen”, aldus Van Slooten. “Textielhaven is geen evenement met champagne, rode lopers en roddelpers. Het is een gaaf modefeest op een oude, vervallen locatie. Juist dát is cool en past bij een stad als Rotterdam.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0