The Little Green Bag neemt Cowboysbag over

amsterdam-cowboys-backpack-portree-1800-cognacAramis en Maria Gandjapour, eigenaren van The Little Green Bag, maken een doorstart met Cowboysbag. Dat merk ging in mei failliet nadat huisbank ABN AMRO de financiering stopzette.

The Little Green Bag heeft twee winkels, in Delft en Vlaardingen, en een webshop. Volgens de eigenaren is Cowboysbag het sterkste tassenmerk in haar categorie, dat grote populariteit geniet. “De doorstart voelt als een logische volgende stap voor ons”, zeggen zij. “Vanuit onze on- en offline retailervaring merken wij dat er nog steeds enorm veel vraag is naar de producten van Cowboysbag. Wij geloven in het merk en gaan het weer in ere herstellen.”

In hun strategie wordt Cowboysbag weer opgebouwd vanaf de trouwe basis: stoere lederen tassen en accessoires tegen scherpe prijzen. De productie van de bestsellers, zoals The Bag, is in volle gang. Deze bestsellers vormen de kern van de gehele collectie Cowboysbag en zullen aangevuld worden met enkele trendcollecties per jaar. De collectie is binnenkort weer verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal retailers in binnen- en buitenland. Daarnaast wordt over een aantal weken een eigen webshop van Cowboysbag gelanceerd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0