Top Secret nieuw op de Nederlandse markt

Jacoline de Zoete zet met haar modeagentuur een merk nieuw op de Nederlandse markt: Top Secret. “Het merk komt uit Duitsland en bestaat al twintig jaar, maar had geen vertegenwoordiging in Nederland. Ik kende het vanuit mijn winkel in grote maten. Kortgeleden heeft het een heel nieuw designerteam aangesteld, jonge meiden van een jaar of dertig, die leuke kleding ontwerpen in maten 36 t/m 48. In eerste instantie zou ik voor hun een agent zoeken, maar op een gegeven moment dacht ik: waarom ga ik het niet zelf doen?”

Sinds deze week gaat Jacoline langs winkels waar ze positieve reacties krijgt. “Dat heeft denk ik te maken met de leuke inkoopsprijs, een mooi T-shirt heb je bijvoorbeeld al voor 12 euro, en een mooie marge van 3.0. Daarnaast doet Top Secret veel voor winkeliers. Twee keer per jaar organiseert het meetings waarvoor interessante sprekers worden uitgenodigd. Bijvoorbeeld designer of een trendwatcher. En bij besteding van 5.000 euro of meer, mag ik de winkelier een verkooptraining cadeau doen.”

Jacoline heeft een showroom aan huis in Opheusden waar klanten de collectie kunnen bekijken. “Maar ik sta ook op JustBiB Labels, 2 en 3 augustus in Amsterdam. En anders kom ik graag langs.”

Jacoline de Zoete, Tel: 06 – 50 446 173. E-mail: info@jacolinemodeagenturen.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0