Uitverkocht Award Festival Modewinkel Awards swingt de pan uit

Uitverkocht Award Festival Modewinkel Awards swingt de pan uit

De tweede editie van de Modewinkel Awards is een groot succes geworden. Meer dan 40.000 mensen brachten een bevestigde stem uit en de sfeer tijdens het uitverkochte Award Festival was top.

Mooie beloning voor het hele team

Veel modewinkels kwamen met hun hele team naar het Award Festival om hun titel in de gemeente (en soms ook provincie) te vieren. Winnaars ontvingen hun Award en gingen daarna op de foto. Alles foto’s zijn gratis te downloaden op de Facebookpagina van de Modewinkel Awards.

Live optreden en volle danslvloer

Bij de DJ’s van Vinyl Feestje kon in platenbakken worden gestruind waarna de favoriete hits van de aanwezigen gedraaid werden. Er werd dan ook volop gedanst op de dansvloer. Grote verrassing was een genomineerde die fantastisch bleek te kunnen zingen, en daar dan ook spontaan de ruimte voor kreeg. Geweldig! De grabbelton zorgde voor de nodige hilariteit.

Toevoegen Vakjury Awards

Naast een feestelijke avond willen we met de Modewinkel Awards vooral een bijdrage leveren aan een kwaliteitsimpuls voor de branche. Daarom zijn we bezig om voor de volgende editie, in 2024, Vakjury Awards toe te voegen. In de aanloop naar de volgende editie komen we daar op terug

Aanmelden voor de volgende editie nu al mogelijk

In 2024 krijgt de verkiezing een vervolg. Actieve deelnemers van deze 2e editie ontvangen tegen die tijd automatisch een uitnodiging om weer deel te nemen. Modewinkels die nog niet hebben mee gedaan kunnen zich aanmelden voor de volgende editie via;

https://www.modewinkelawards.nl/aanmeldformulier

Organisatie & Partners
De Modewinkel van het Jaar Verkiezing worden georganiseerd door de partners VrouwenMode, KinderMode, MannenMode, TRED, Trend Boutique, De Zaak, en UnitedConsumers. De realisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de Shopping Awards).

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0