Update: Hoe gaat het met Juffrouw Jansen?

Juffrouw Jansen heeft een sterk seizoen achter de rug. Vooral met haar flash-collectie gooide het ultra-vrouwelijke merk hoge ogen. Vakblad Vrouwenmode sprak met Peter van ’t Veen over de laatste ontwikkelingen.

Ben je tevreden over het afgelopen seizoen?

“Ja, ik ben absoluut tevreden. De stappen die we genomen hebben, zoals het uitbreiden van ons team, werpt echt zijn vruchten af. Daarnaast merk ik dat de markt ons ook wel meezit. Er is meer vraag naar vrouwelijke stijlen en daar zit natuurlijk onze kracht. We werden het afgelopen seizoen echt blij van onze voorjaars-flash-collectie, een interessante toevoeging op de hoofdcollectie die we wat later leverden.

Waarom wordt de flash-collectie zo goed verkocht?

“De flash-collectie sluit uitstekend aan op het Juffrouw Jansen-DNA. Jurkjes spelen de hoofdrol; ze zijn speels, fun en supervrouwelijk. Daarnaast gebruiken we veel rood, blauw, tropische details en tijdloze strepen. Dit stijltje blijkt goed aan te slaan, dat is ook te zien aan de vele nabestellingen. De flash-collectie belooft trouwens veel goeds voor het najaar, want ook die nieuwe collectie draagt het vrouwelijke karakter van deze lijn.”

Hebben jullie last gehad van faillissementen van retailers?

“Natuurlijk is het een moeilijke tijd in de branche, dat merken wij ook. We maken met alle retailers daarom goede afspraken en steunen elkaar waar nodig. Ik merk dat het seizoen op dit moment nog een beetje op gang moet komen. Nu de echt mooie dagen aanbreken komt de consument weer een beetje uit zijn winterslaap.”

Hoe onderscheid Juffrouw Jansen zich van andere merken?

“Dat is best een open deurtje hoor. We doen dat door heel erg Juffrouw Jansen te zijn; vrouwelijk, speels, verrassend en een tikkeltje vintage.”

Wat zijn de plannen voor het komende seizoen?

“We willen nog een stukje markt veroveren. Als we in dit tempo blijven doorgaan dan moet dat wel lukken. Daarnaast willen we onze klanten de komende periode nog beter bedienen. Met meer keuzemogelijkheden in de typische Juffrouw Jansen-stijl; uniek en vrouwelijk als altijd.

flash3
flash4flash6

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0