VeldhovenGroup besteedt warehousing activiteiten uit aan CB Fashion

Sinds1 januari 2015 besteedt het pan-Europese modehuis VeldhovenGroup al haar warehousing activiteiten uit aan logistiek dienstverlener CB Fashion. De uitbesteding stelt VeldhovenGroup in staat zich meer toe te leggen op haar kerntaken; het ontwerp, de productie en marketing voor de vier gevestigde merken Sandwich, Turnover, DEPT en Olsen.

VelthovenGroup en CB Fashion werken al jarenlang samen. Martijn Veldhoven, CEO van VeldhovenGroup: ‘We weten dat we de hoogste professionaliteit en toewijding krijgen van CB Fashion en zijn management team. CB Fashion brengt in alle distributiekanalen uitgebreide kennis van fashion logistiek samen met de capaciteiten die passen bij de steeds veranderende vragen uit de markt. We zijn verheugd met CB Fashion als logistieke partner. Dit zorgt ervoor dat VeldhovenGroup zich kan concentreren op datgene waar we het beste in zijn: het creëren van toonaangevende fashion voor vrouwen.’ Melbert Visscher, Commercieel directeur CB Fashion: ‘We zijn bijzonder trots en verheugd dat Veldhoven Group het vertrouwen in ons stelt de warehousing voor haar vier merken te verzorgen. Extra bijzonder is dat dit inclusief het merk Olsen is, dat onlangs is geacquireerd door VeldhovenGroup. Wij ondersteunen VeldhovenGroup graag op logistiek gebied in de realisatie van haar ambities.’

Met de uitbesteding is onder meer de overname van een warehouse van 9000 m2 in Alphen aan den Rijn gemoeid, met state-of-the-art reconditionerings-mogelijkheden en een kleding-sorter. Daarnaast komt een aantal logistieke medewerkers van VeldhovenGroup in dienst van CB Fashion.

www.veldhovengroup.com

Veldhovengroup

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0