Westfield Mall of the Netherlands officieel geopend

Donderdag 18 maart werden officieel de deuren van Westfield Mall of the Nederlands geopend. Een uniek, volledig overdekt shopping- en experience mall van 117.000m² met een viersterren serviceniveau. Westfield geeft ondernemers zo de ruimte om onder de huidige omstandigheden en conform de geldende richtlijnen toch op een veilige manier te kunnen starten met de verkoop. De geplande festiviteiten worden doorgeschoven naar een later moment, wanneer ook de restaurants, bioscoop en andere leisure open kunnen. Westfield is de eerste allesomvattende winkelervaring van deze omvang in Nederland.

De toekomst van de detailhandel
Westfield Mall is een unieke, innovatieve winkel-, eet-, vrijetijds- en entertainment bestemming in het hart van de Randstad, Leidschendam. Van brunch tot winkelen, van een film tot uitgebreid dineren, bij deze mall staat beleving centraal. Compleet anders dan andere winkelcentra in Nederland, mede door de komst van diverse flagshipstores, de hoogwaardige architectuur, onderscheidende horecagelegenheden, bijzondere evenementen en breed aanbod aan leisure. Beleving is key bij Westfield, zo is er met iedere retailer om tafel gezeten om een unieke ervaring binnen de Mall te creëren.

Ook The Gallery is een voor Nederland geheel nieuw concept, waar bezoekers op 3.000 m² een aantrekkelijke en onverwachte mix van designer en lifestyle-merken kunnen vinden. Variërend van een speciale selectie boetieks, lifestylewinkels, koffietentjes en pop-up stores. Een moderne herinterpretatie van een klassieke winkelstraat.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0