WFC Big Brands nog groter in 2019

De aankomende editie van de +Size Fashionbeurs WFC Big Brands wordt nog groter. Er zullen voor het eerst meer dan 100 merken aanwezig zijn op de beurs, die van zondag 3 tot en met maandag 4 februari plaats zal vinden.

“In het verleden hadden we in de Oost- en Westhal zo’n 60 stands staan. Dit jaar staat er in de Middenhal, waar in het verleden de opslag werd gedaan, een grote stand van de Ball-Group met het Deense merk Zizzi,” vertelt organisator Mike Cats. Er worden in de Oosthal ook extra stands gecreëerd; “de vraag naar deelname aan de beurs blijft maar groeien,” aldus Cats. Naast het Deense Zizzi maken ook het Italiaanse merk By Me en de Nederlandse merken Noa Noa, Crea Concept, Ophilia, G-Maxx en LS Finest hun WFC Big Brands-debuut. Terug van weggeweest zijn: RJ Bodywear, Luna Serena, Nör+, Signature en October. Verder zijn onder andere ook MB Fashion, Kompagniet, Plus Basics, Mat Fashion en Twister weer aanwezig.

Naast de nieuwe exposanten wordt ook het WFC Big Brands magazine voorzien van een nieuwe lay-out. “Daar zijn we momenteel ook druk mee,” laat Cats weten. Voor deze editie werkt de beurs ook samen met de huurdersvereniging van het WFC. “Op de maandag organiseert de huurdersvereniging een inkoopdag. Op dat soort dagen is het altijd drukker dus wij hopen natuurlijk dat er daardoor ook nog meer bezoekers naar de beurs komen. Met deze gecoördineerde samenwerking kunnen beide partijen elkaar versterken.”

“We hebben veel bezoekersaanmeldingen vanuit heel Europa ontvangen,” vertelt Cats. “Met name uit de omringende landen.” Bezoekers die in de buurt willen overnachten kunnen via de website van de beurs tegen een gereduceerde prijs een kamer boeken bij het Westcord Fashion Hotel.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0