Glashorst 94
3925 BV Scherpenzeel, Nederland
T: +31 33 2771714
F: +31 33 2774495
E: info@wsbinterieurbouw.nl

WSB Interieurbouw, for better shops

Interieurontwerp voor winkel in dameskleding:
Como Fashion Code 07

Halverwege augustus, sneller dan gepland en gehoopt was de heropening weer een feit voor Como Fashion Code 07 in het belgische Sint Katelijne Water! De fantastische samenwerking tussen eigenaresse Margo Talemans en de retail designers van WSB onder aansturing van Rick Blankenstijn zorgden voor een geolied proces.

De oude winkel, van oudsher een oude opslagloods, heeft na de grondige restyling een warme jas gekregen op maat! Bij de vorige verbouwing waren de etalages dichtgezet met cementvezel platen. Dat was beslist niet mooi. De loods had een wat koud karakter en het retail design moest leiden tot meer winkelbeleving en een upgrade van de uitstraling. Ook naar buiten toe!

Branding en styling door perfecte materialisatie en vormgeving

Retail Designer Rick Blankenstijn van WSB: We hebben gekozen voor embossed zwarte materialen, goud gekleurd reptielenleer en gouden interieurelementen, blauwstaal en de styling is cosy en geraffineerd vormgegeven met kleine meubeltjes, planten, tapijten, vlinders, glas in lood elementen, Comomeer-beleving. Je kunt het zo gek niet bedenken. Geurbeleving heeft een plaats gekregen. Er is meer plaats voor verkoop van mode-accessoires als parfums, sneakers, sjaals, ringen, Het is een feest om hier te zijn als klant!”

Onze strategische ontwerp visie op retail 2030 van uw winkel?

Wilt u graag weten hoe de retail designers van WSB bezig zijn met retail design gericht op 2030 en wat dat voor u betekent? Bel ons voor een vrijblijvende brainstormsessie! +31 33 2771714

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0