Yvonne Burgler aan de slag bij Btx

Yvonne BurglerSinds 1 december werkt Yvonne Burgler voor Btx Group Nederland. Zij komt van Gelco, dat vorig jaar aankondigde zich na de zomercollectie 2016 van de markt terug te trekken. “Dat nieuws was natuurlijk bijzonder spijtig”, zegt Beata Seinen van Btx Group Nederland. “We kenden Yvonne al, want Gelco en Btx waren buren in de Dome in Almere.”

“Beter een goede buur dan een verre vriend”, grapt Burgler. “Bij Btx was er behoefte aan uitbreiding en we dachten op het juiste moment aan elkaar.” Burgler verzorgt nu de back office en verkoopondersteuning. “Veel van onze mensen zijn onderweg. Daartussen ben Ik de stabiele factor op kantoor. Als relaties bellen, krijgen ze mij aan de lijn.”

“De producten die wij voeren vinden goed aansluiting bij de klantenkring die Yvonne al kent”, vult Seinen aan. “Bovendien kan zij bij Btx haar inhoudelijke werk verbreden op een Deense manier. Wij gaan bijvoorbeeld meer investeren in marketing waar Yvonne ook een rol in zal spelen. Op die manier kan zij met deze functie haar carrière een nieuwe richting geven.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0